Indenlandsk netbutik. 1 dags leveringstid.

T-shirts

I vores udvalg kan du finde både markante og fede print t-shirts samt mere tilbageholdende, monokrome herre t-shirts . Vælg enten en løsrevet t-shirt eller, hvis du vil fremhæve din overkrop, en mere fleksibel t-shirt med elastan. T-shirts er hjørnestenen i garderoben, som altid kan bruges!
I vores udvalg kan du finde både markante og fede print t-shirts samt mere tilbageholdende, monokrome herre t-shirts . Vælg enten en løsrevet t-shirt eller, hvis du vil fremhæve din overkrop, en mere fleksibel t-shirt med elastan. T-shirts er hjørnestenen i garderoben, som altid kan bruges!
Begræns resultaterne
 • Farve
  • Størrelse
   • Fabrikant
    • Pris
     • Skæring
       262 produkt

      MÆnd T-shirts

      Herre t-shirts er vores største udvalg i alle dens omfang, og det kan virke svært at træffe et købsvalg. Har du set en yndlingsstil på Instagram og vil du klæde dig det samme? Med vores udvalg er det bestemt muligt! En t-shirt er en meget synlig del af et outfit, og ofte centrum i dit outfit. Med en T-shirt kan du få din personlighed frem på alle tider af året. Der er et næsten ubegrænset antal stilarter, fra diskret klassisk til prangende print til den selvsikre barberkniv på nattelivets parketgulve. Når du gennemser mulighederne, bør du tænke på kompatibilitet med deres underafsnit. Uanset om du skal ud for en aften i byen med dine venner, en date med din nye Tinder-crush eller går i fitnesscenteret for at pumpe noget jern, så finder du den top, du leder efter, hos os!

      Elastan t-shirt i korrekt størrelse

      I T-shirts er stilen udover forskellige prints også tydeligt opdelt efter snit. Hvilken slags snit passer til din krop og dine præferencer? Hvis du har trænet i årevis i fitnesscenteret og har fået en beundringsværdig krop, hvorfor så ikke understrege det med en tætsiddende herre-T-shirt? Den tætsiddende T-shirt fremhæver frem for alt brystmusklerne og biceps. Ved at tilføje elastan til bomulden er T-shirten lavet særligt tæt på huden. I produktbeskrivelserne fortæller vi dig produktets materiale, så hvis produktet indeholder elastan, kan du konkludere, at det er meget tætsiddende og fremhæver din krop. Elastan er også kendt som lycra, og det gør produktet elastisk. På grund af dette føles en elastan T-shirt mindre end en helt bomuld, men det betyder ikke nødvendigvis, at størrelsen er for lille. Det er i høj grad et spørgsmål om vane og smag. De nordiske lande er vant til en lidt løsere pasform end i Sydeuropa, så en mand, der ikke er vant til det, kan sagtens synes, at en elastan T-shirt er for lille. Derfor anbefaler vi, især til nye kunder, at bestille t-shirts med elastan en størrelse større. Vi kan love, at spandex herre-t-shirten aldrig vil minde dig om at bære telt.

      T-shirts, der vender hovederne

      Du gætter måske ikke, hvor meget tøj siger om en mand. Vil du skille dig ud i nattelivet med en slående T-shirt med herreprint, som samtidig får din selvsikre personlighed frem, eller foretrækker du en behersket klassisk stil? Farven på dit tøj har også en effekt på dannelsen af et billede af dig. En velsiddende hvid T-shirt er altid imponerende, men andre farvemuligheder har også attraktive fordele. Sort er en praktisk farve til pletbestandighed, og sort farve er kendt for at reducere. Den hvide farve skaber derimod illusionen om en større størrelse. Hvis du vil understrege størrelsen af din overkrop, er en effektiv og almindeligt brugt kombination sorte skinny jeans parret med en hvid underspillet T-shirt. Den røde farve er på den anden side forbundet med sexiness og ønskværdighed. Forskere har tilskrevet årsagen til forførelsen af frugtens modenhed og spænding. Øjet er trænet til at skelne mellem frugterne de modneste, såsom et rødt lækkert æble. Fordi blod er rødt, er farven også forbundet med følelser af fare og spænding, som er fascinerende for mange. Den blå farve symboliserer derimod loyalitet og ro. Frem for alt ville den blå farve være velegnet til for eksempel påklædning til en jobsamtale.

      Fungerer mænds T-shirts som en måde at udtrykke dig på

      Selvfølgelig virker det! Der er så mange stilarter og modeller i udvalget, at vanskeligheden ved at vælge bliver det første problem for de fleste. Når der er et næsten ubegrænset udvalg i verden, hvordan finder du så en herre-t-shirt, som du absolut vil have? Selvom vi ikke tilbyder ubegrænsede muligheder, kan vanskeligheden ved at vælge slå igennem i Jeronenks udvalg. Vi anbefaler at bruge produktindsnævring, som giver dig mulighed for kun at gennemse produkter, der er tilgængelige i din størrelse, samt begrænse farvemuligheder. Du kan også indsnævre mulighederne ved at gennemse produkterne sorteret efter stil fra kategorierne print t-shirts , fastholdte t-shirts og almindelige t-shirts . Så hvordan ved jeg, hvilken stil der passer til mig? Sandheden er, du ved bedst. Vil du ligne en rockstjerne iført en mørk t-shirt, en danser i en farverig t-shirt med krave, eller kan du godt lide at more dine venner med et fedt tekstprint? Kranier, forskellige symboler og ornamenter går ofte igen i T-shirt print. Med disse kan du få din gådefulde og spændende side frem, ligesom tatoveringer. Mønsteret på skjorten kan også fungere perfekt sammen med dine tatoveringer og samtidig understrege din kunstneriske side. I årevis har guld og sølv været varige favoritter som detaljer i T-shirt-print. De skaber et værdifuldt indtryk på produktet og øger dets særpræg. Guld eller sølv smykker af samme tone passer perfekt til sådan en top. Når man tænker på et outfit, er outfittet som regel det vigtigste. Hvordan jeans, jakke og sko passer til den T-shirt, du har fundet. Rippede sorte jeans med en gyngende hvid T-shirt er perfekte, men hvad nu hvis du ikke ejer jeans med sorte huller? Heldigvis kan du finde dem i en lang række forskellige modeller og størrelser.

      Valg af den rigtige T-shirt

      Vi har gjort det nemmere at finde den rigtige T-shirt ved at opdele herre-T-shirts i tre forskellige undergrupper, og du kan også indsnævre produkter efter størrelse, producent, farve og pris. Husk, at en mand aldrig kan have for mange T-shirts! Til mænd passer en T-shirt til enhver stil, og i vores konstant fornyede udvalg finder du helt sikkert en passende skjorte til ethvert formål. Jerone tilbyder både printede og ensfarvede t-shirts til mænd, som kan kombineres med mange forskellige bukser og accessories. Mange af produkterne har elastan, så vi anbefaler at tjekke størrelsesanbefalingen og materialet på produktsiden. Husk at vi giver dig betalingstid for dine produkter, samt mulighed for at tilpasse produkterne først derhjemme, inden du skal træffe en købsbeslutning. For at spare dig selv for besværet med at returnere, anbefaler vi alligevel, at du sætter dig ind i informationerne i produktbeskrivelsen. Du kan sammenligne dine mål med modellens mål, men vær opmærksom på, at modellerne er mere muskuløse end gennemsnittet og kan forekomme større på billeder, end de faktisk er. Den mest almindelige årsag til returnering er en størrelse, der er for lille. At returnere t-shirts, fordi de er for store, er virkelig sjældent. Af denne grund er vores tommelfingerregel, især for herre-t-shirts i elastan, at bestille en størrelse større, hvis du er usikker på to størrelser. Du skal også tage højde for, at T-shirts, der indeholder elastan, også sidder tæt om kroppen, så hvis du ikke er tilfreds med din mellemkrop, anbefaler vi at bestille en lidt løsere bomulds T-shirt.