Indenlandsk netbutik. 1 dags leveringstid.

Bukser

Trendy herrebukser , chinos, joggingbukser og lårlommebukser! Pæne joggingbukser er gode til hjem og fritid, chinos til mere festlige lejligheder og herrebukser til byen, dates, natteliv og andre udflugter! Hvis du ikke kan lide jeans, kan du finde gode erstatningsprodukter i vores bukseudvalg, der ligner jeans, men føles som joggingbukser!
Trendy herrebukser , chinos, joggingbukser og lårlommebukser! Pæne joggingbukser er gode til hjem og fritid, chinos til mere festlige lejligheder og herrebukser til byen, dates, natteliv og andre udflugter! Hvis du ikke kan lide jeans, kan du finde gode erstatningsprodukter i vores bukseudvalg, der ligner jeans, men føles som joggingbukser!
Begræns resultaterne
 • Farve
  • Størrelse
   • Fabrikant
    • Pris
     • Skæring
       91 produkt

      MÆnd Bukser

      Leder du efter et trendy alternativ til jeans eller savner du komfort i dit afslappede look? Jerones udvalg har bukser til enhver smag og stil. Uanset om du skal på kontoret, til træning eller på date, så finder du her hos Takuu støvler, der passer til situationen. Bukser er en vigtig del af outfittet, fordi de er grundlaget for hele outfittet. Da ikke alle bukser kan bruges ved lignende lejligheder, finder du forskellige typer bukser fra mange forskellige mærker i vores udvalg. Lige bukser, trikoter, joggingbukser, chinos – you name it. Collegebukser er velegnede til træning og til at hænge ud, lige bukser til mere formelle lejligheder. Trikoter og åndbare joggingbukser er det perfekte valg til atletiske præstationer. I de senere år er herre-chinos rejst som om fra ingenting til at blive ekstremt populære bukser, som er særligt velegnede til sommeren, men hvorfor ikke også til vinteren. Et flettet bælte og Low-top sko passer godt til chinos. Udover jeans er chinos absolut de vigtigste bukser for en bybruger. Lige bukser bør parres med mere formelle sko, såsom sorte læder walking sko. Med collegebukser kunne intet fungere så godt som Converse! Uanset din stil, er du sikker på at finde herrebukser til din smag i vores udvalg!

      Stilfulde bukser til sommer og vinter

      Vores kollektion har muligheder for effektiv hverdag, weekendture og sporty stunder. Med bukser kan du nemt ændre dit look og skabe outfits i forskellige stilarter. Når du vælger bukser, er det godt også at være opmærksom på pasformen. Hvordan bukserne ser ud, når de bæres, påvirkes af buksernes pasform i taljen og benstørrelsen. Velsiddende bukser redder ethvert outfit. Du bør også passe godt på disse hverdagshelte. Bukserne holder bedst, når de klippes efter brug, og antallet af vaske holdes på et minimum.

      Jeans er et tidløst valg

      Mange menneskers yndlingsbukser er traditionelle jeans, og det er ikke så mærkeligt. Jeansene passer til mange stykker tøj og fungerer med næsten alle farver. Vidste du, at hvis dine jeans ikke er snavsede, men føler, at de skal vaskes, kan du fryse dem! På den måde vil du forlænge levetiden på dine jeans markant. I slutningen af det 20. århundrede er jeans blevet de mest populære bukser til mænd. Modeikoner har længe sat tendenserne også i denne sag, men i dag er herrejeans så udbredt i forskellige vaske og snit, at betydningen af trends tydeligt er blevet mindre. De er blevet enhver mands nødvendighed, og du ser godt ud, når du har dem på både på en natklub og til en jobsamtale.

      Både chinos og joggingbukser er velegnede til en street-troværdig stil

      Joggingbukser kombineres med afslappet lounging derhjemme eller træning, men vi kan fortælle dig, at nu kan du se stilfuld ud og føle dig godt tilpas på samme tid! Joggingbukser kan også kombineres til et virkelig stilrent outfit. Joggingbukser er selvfølgelig også populære som herrebukser og egner sig til afslappet påklædning og chill out.