Indenlandsk netbutik. 1 dags leveringstid.

Læderjakker

Vil du have en ny kant til dit outfit, eller trænger din prangende kreditjakke til en opdatering? I Jerones udvalg kan du finde flere trendy herrelæderjakker . At bære en prangende læderhest er fint at tage på date, til en koncert eller hoppe på ryggen af en effektiv hest.
Vil du have en ny kant til dit outfit, eller trænger din prangende kreditjakke til en opdatering? I Jerones udvalg kan du finde flere trendy herrelæderjakker . At bære en prangende læderhest er fint at tage på date, til en koncert eller hoppe på ryggen af en effektiv hest.
Begræns resultaterne
 • Farve
  • Størrelse
   • Fabrikant
    • Pris
     • Skæring
       21 produkt

      MÆnd Læderjakker

      Læderjakken hører til de rigtige klassikere. Herrelæderjakker var især populære i 50'erne og 60'erne, men deres popularitet er igen steget i vejret de seneste år, især blandt unge. Oprindeligt blev herrelæderjakken brugt af for eksempel motorcyklister, militærpiloter, politifolk og også mange kunstnere af musik-subkulturer på grund af dens mange gode egenskaber og slidstærke materiale. Det er ikke længere kun rockere og punkeres signaturbeklædning, men på grund af sin alsidighed er den velegnet til at kombinere med mange forskellige stilarter. En læderjakke er altid et stilfuldt valg og medfører lidt rebelskhed og en stærk attitude. Piger er kendt for at være svage over for bad boys, så at bære en maskulin læderhest vil helt sikkert også imponere damerne.

      ET HØJ KVALITET OG LANGVARIGT VALG TIL DIN GARDEROBE

      En læderjakke er en populær beklædningsgenstand, ikke kun på grund af dets cool udseende, men også på grund af materialets styrke og holdbarhed. Hos Jerone kan du finde stilfulde herrelæderjakker lavet af 100% ægte læder. Ægte læder er altid mere værdifuldt end kunstlæder, men det er en rimelig investering, for en læderjakke af høj kvalitet bliver i bedste fald kun bedre med tiden og forbliver, hvis den vedligeholdes ordentligt, brugbar i op til årtier. Vores udvalg omfatter spektakulære jakker lavet af fåreskind. Kvaliteten af fåreskind er garanteret af dets blødhed, åndbarhed og fleksibilitet. Hvis du vil maksimere levetiden på din læderjakke, er det vigtigt at være opmærksom på dens korrekte opbevaring og pleje. Læderjakken skal opbevares ved stuetemperatur på et rent og ventileret sted. Eksempelvis er kældre og lofter ikke gode opbevaringssteder, da luftfugtigheden og rumtemperaturen der kan variere, hvilket gør, at læderjakken bliver våd og tør efter hinanden, hvilket igen gør læderet sprødt. Det er også godt at lufte læderjakken ofte ud, da ventilationen holder jakken frisk.

      Du behøver dog ikke belaste din pung med mere end dens mængde for at se stilfuld ud. Jerone tilbyder også flere muligheder for mænds imiterede læderjakker. Da prisen på læder er steget gennem årtier, kan læderjakker nu laves med læderimitationer af høj kvalitet. Jakker i imiteret læder er et populært valg, når du vil opdatere din stil oftere eller har brug for flere muligheder for hver brug og følelse. Måske vil du have en maskulin biker-stil-jakke på til weekendture, men når du er på farten, er en biker-jakke, der minder om en kørejakke, mere velegnet. Hos os kan du finde trendy og passende herrelæderjakker til enhver lejlighed!

      LÆDERFRAKKER TIL ENHVER SMAG

      En læderjakke er et alsidigt overtøj og i dag produceres det i mange forskellige modeller og farver. Alsidigheden sikrer, at en moderigtig læderjakke er tilgængelig, så den passer til alles stil og smag. Det mest populære og nemmeste farvevalg er stadig sort. En sort læderjakke er et klassisk valg, og den er nem at kombinere med andet tøj og farver. Den traditionelle sorte læderjakke kan dog ændres med forskellige snit og stilarter. Læderjakker har fået et nyt look gennem årtierne og i dag fås herrelæderjakker i flere forskellige snit. Men hvis du vil skille dig ud fra mængden eller har brug for en mere personlig stil, findes der andre farver udover sort. Lyse og brune toner er blevet mere almindelige i herrelæderjakker og er et stilfuldt valg, når du vil blødgøre det rebelske eller rockede udseende, som en læderjakke skaber. Hvis du virkelig ønsker at få hovederne til at vende, så prøv en fed rød læderjakke og sæt den sammen med røde sko! Personlighed kan også tilføjes med skiftende detaljer, hvormed læderjakker stadig får indflydelse fra årtier siden. Nitter, syninger, dekorative lynlåse, branding, ærmemarkeringer og andre detaljer er almindelige elementer i en trendy læderjakke.

      EN LÆDERJAKKE ER EN ALSIGTIG OG LET AT PÅ

      En stilfuld herrelæderjakke ser cool ud, men praktisk. På grund af sin alsidighed er den velegnet til mange forskellige situationer. Du kan kombinere herrelæderjakken med jeans samt mere afslappede bukser med lårlommer. Blå eller sorte jeans, terrænmønstrede eller beige bukser, alt ser godt ud sammen med en cool læderjakke. Smid støvler eller sneakers på, og kron din street-credible stil med prangende solbriller.

      VARME OG STIL I SAMME PAKKE

      Læderjakken er velegnet til brug i mange forskellige årstider. På kølige sommeraftener er det let at kaste sig over skuldrene for at varme op, men det varmer også bæreren om efteråret og foråret. Læderjakker kan i sig selv indeholde et varmt foer og en hætte, hvilket gør, at produktet kan bruges selv i koldere vejr. Hvis læderjakken har en vigtig plads i dit sommertøj, og det ekstra for er for varmt til sommervejret, kan du smutte en tynd sweater eller hættetrøje under den almindelige læderjakke for at bringe ekstra varme, når det bliver koldt. Hos Jerone kan du altid finde herrelæderjakker efter de nyeste trends, både til koldt efterårsvejr og solrigt forår! Se vores udvalg og få dig en mandig læderhest i dag!