Indenlandsk netbutik. 1 dags leveringstid.

Træningsdragter

Du kan finde træningsdragter til mænd , shorts, træningsdragter og sweatshirts i denne kategori. Trendy street fashion outfits med matchende toppe og underdele. Bløde joggingbukser, der også er behagelige at have på derhjemme! Disse er nemme at give som et sæt som gave til en partner, ven eller familiemedlem.
Du kan finde træningsdragter til mænd , shorts, træningsdragter og sweatshirts i denne kategori. Trendy street fashion outfits med matchende toppe og underdele. Bløde joggingbukser, der også er behagelige at have på derhjemme! Disse er nemme at give som et sæt som gave til en partner, ven eller familiemedlem.
Begræns resultaterne
 • Farve
  • Størrelse
   • Fabrikant
    • Pris
     • Skæring
      • Taljehøjde
        23 produkt

       MÆnd Træningsdragter

       Tiderne har ændret sig, og træningsdragter er ikke længere et stilfuldt valg til sport eller gården. En afslappet sweatshirt er velegnet som outfit til træning, jogging og fritid. I en træningsdragt kan du se godt ud og føle dig godt tilpas på samme tid. De sidder godt og egner sig til mange hverdagsbrug. Sporty stil er nu på vej, og joggingbukser har fået et comeback inden for street fashion. Du behøver ikke at gå i fitnesscenteret for at have træningsdragter på, du kan endda have dem på, mens du går rundt i byen. Især bløde sweatshirts er det perfekte valg til et mere ubekymret look.

       Komfort og elegance i samme pakke

       I vores kollektion kan du finde joggingbukser med færdige detaljer og hudtætte sportstrøjer. Alle finder også undskyldninger for ikke at dyrke motion, så lad ikke manglen på upassende sportstøj være en af dem. En trendy og ensartet træningsdragt giver et ekstra boost til træningen og er også velegnet som outfit efter sportspræstationer. Sæt sneakers sammen med joggingbukser, og du har et uovertruffent outfit. En træningsdragt er et godt outfit, for eksempel til en shoppingtur eller et hurtigt ærinde, og du behøver ikke tænke mere på outfittet. Vi har også todelte shorts, der er perfekte til sommeren. For eksempel har mærket Only & Sons et gråt shortsoutfit og Jerone har et sort shortsoutfit med print på brystet og tekstprint på siderne af shortsene. Shorts er et afslappet, men stilfuldt outfit til sommeren. I varmt vejr kan jeg ikke lide at have stramt tøj på, men foretrækker løsere materiale. Shortsdragten er også velegnet til fx løb eller let træning. Løbesko passer også perfekt til sweatshirts. For eksempel går hvide sko godt til et gråt træningssæt. Du kan bruge en T-shirt eller endda en langærmet skjorte under træningsdragten, hvis du ønsker en forandring.

       Til en doven dag

       Vi kan ikke understrege komforten ved træningsdragter nok! For eksempel er en behagelig sweatshirt perfekt til en dag med afslapning derhjemme. Får du pludselig et boost til træningen, kan du sagtens gennemføre træningen i samme træningsdragt i stedet for at slække.

       Til rejser Fritidstøj

       Togrejser, flyrejser og lange bilture, hvad skal man have på? En sweatshirt er perfekt til disse ture. Træningsdragter er fleksible og føles behagelige at have på og klemmer ikke noget. På lange ture kan du sagtens sove i afslappet tøj. En sweatshirt er altid god at have med på farten. Den stilrene farvekombination i træningsdragter er en grå over- og underdel. Det føles meget afslappet og ser stilfuldt ud på samme tid. Jerone har en stilfuld grå sweatshirt med et dekorativt mærke på det andet ærme som detalje. College-outfittet inkluderer en sweatshirt og joggingbukser.

       Mønstrene bringer lidt jubel

       Små detaljer bringer begejstring til tøj. Detaljer kan nemt gøre et kedeligt udseende beklædningsgenstand mere stilfuldt. For eksempel har vores ene træningssæt en sort hættetrøje med lynlås og sorte joggingbukser med tilføjede gule detaljer for et stilfuldt look. Jerones træningsdragter har en god kombination af forskellige farver og tilføjede detaljer. Jerone har også sweatshirts med terrænmønster, med to frontlommer i joggingbukser. Sweatshirten er perfekt til at varme op inden træning og er nem at tage af efter opvarmning. De fleste træningsdragter har lynlåslommer, enten på hættetrøjen eller på bukserne. Telefonen og nøglerne er nemme at have med, uden at de falder. Mange træningsdragter har en stand-up krave, hvilket er meget praktisk i køligt vejr. Det glatte overflademateriale er typisk i træningsdragter, som er fantastisk til opvarmning før træning eller på sidelinjen før kampe. Hvis sweatshirten har et glat materiale, bør du tage en størrelse større end du normalt har på.