Alpha Industries er et herretøjsmærke, der har fremstillet holdbart tøj af høj kvalitet i over 60 år. Mærket blev grundlagt i 1959 af Samuel Gelber, som så et behov for stærkt, funktionelt tøj, der kunne modstå den hårde militærtjeneste. Alpha Industries designede den klassiske MA-1 pilotjakke til den amerikanske hærs piloter i 1959 og er stadig den største leverandør af tøj til den amerikanske hær i dag.

Et af verdens førende herretøjsmærkerUd over tøj i militær kvalitet har Alpha Industries også fået ry for moderigtigt og stilfuldt tøj, der er perfekt til hverdagsbrug. I årenes løb har brandet, som har sin oprindelse i militærtøj, spredt sig til modeverdenen med hjælp fra berømtheder. Mærkets jakker er blevet båret af berømtheder lige fra amerikanske præsidenter til Kanye West og David Beckham. Alpha er kendt for at producere ikoniske pilotjakker, der blev båret af soldater - soldater, der stod over for ekstrem fare og barske forhold. Alpha Industries' ekspansion ind i modeverdenen blev lettet af det faktum, at forbrugerne vidste, at jakkerne angiveligt var af en meget høj kvalitet baseret på deres tidligere brug. Ud over Alpha Industries-jakker finder du også andre produktkategorier fra producenten hos Jerone. Producenten udgiver to kollektioner om året - en om foråret og en om efteråret.

Materialer af høj kvalitet sikrer mange års holdbarhedEn ting, der adskiller Alpha Industries fra andre herretøjsmærker, er deres engagement i bæredygtighed. Mærket bruger miljøvenlige materialer og fremgangsmåder i fremstillingen af sit tøj og har også et robust genbrugsprogram for at reducere sin miljøpåvirkning. Hvis du er på udkig efter holdbart og stilfuldt herretøj af høj kvalitet, er Alpha Industries et mærke, du helt sikkert bør prøve! I dag tilbyder det populære tøjmærke en bred vifte af herretøj, herunder klassiske bomberjakker, t-shirts, jeans, sweatshirts, langærmet tøj og meget mere. Så Alpha Industries har noget til enhver mands garderobe. Desuden betyder deres engagement, at du kan have det godt med dit køb, når du ved, at du støtter et brand, der bekymrer sig om vores planet.

En anden ting, der adskiller mærket fra andre tøjmærker, er dets forpligtelse til kun at bruge de bedste materialer i sine produkter. Hver eneste del af Alpha Industries' produkter er bygget til at holde, lige fra de robuste lynlåse til de robuste knapper. Hver eneste del af tøjet er nøje overvejet og sikret, så det lever op til mærkets høje standarder for kvalitet og stil. Uanset hvad du er på udkig efter, kan du stole på, at Alpha har produkter, der ikke bare ser godt ud, men også kan holde til hverdagens slid.

Hos Jerone finder du populære folie-t-shirts fra Alpha Industries til meihas, som får dig til at skille dig ud i nattelivet og på festivaler. Ud over folie-t-shirts finder du også t-shirts med logobroderi samt langærmede t-shirts, hættetrøjer og tidløse jakker. Alpha Industries er et kvalitetstøjmærke, som vi hos Jerone har solgt i mange år og har fået rigtig god feedback fra vores kunder. Pasformen er god, da det passer næsten alle. Produkterne er hovedsageligt lavet af bomuld, jakker af nylon, og nogle produkter kan have elastan i sig. Men for det meste er Alpha Industries' produkter Regular Fit, så de er ikke så stramme som vores andre produkter. Så de passer godt, selv hvis du har gået mere eller mindre i fitnesscenter.

Alpha Industries tilbyder karakteristisk herremode

Mærket er også kendt for sin sans for detaljer og innovativt design. Mærkets popularitet spænder fra dets egne bomberjakker til moderne klassiske jakker. Hvis du ønsker at udvide eller forny din garderobe, er dette et topmærke, du bør tjekke ud. Uanset om du leder efter noget afslappet eller noget lidt mere formelt, er du sikker på at finde noget fra Alpha, der passer til din stil og dit budget. Med en forpligtelse til kvalitet og innovation er Alpha Industries et mærke, du kan stole på giver dig tøj, der vil holde i årevis.