Indenlandsk netbutik. 1 dags leveringstid.

Betalingsmetoder

Walley

Vi tilbyder mulighed for at betale med faktura i samarbejde med Walley. Når du vælger en faktura som betalingsmetode, og du får tildelt fakturamuligheden, modtager du de bestilte varer, inden du betaler for dem.

Du kan betale hele fakturabeløbet på én gang, eller hvis du får mulighed for at betale med kreditkort, opdele betalingen i mindre dele ved at betale mindst det minimumsbeløb, der fremgår af fakturaen inden forfaldsdatoen. At betale fakturaen i rater kræver, at du efter at have modtaget fakturaen underskriver en kreditaftale med Walley ved at logge ind på Mine Sider på my.walley.fi.

Når du vælger at betale med faktura eller kreditkort, kan kun afgive bestillingen til din faste adresse i folkeregistret. Du skal være mindst 18 år gammel på bestillingstidspunktet, og Walley vil tjekke dine kreditoplysninger ved bestilling. Forsinkede betalinger vil blive opkrævet med juridiske rykkergebyrer og inkassoomkostninger samt renter for den forsinkede periode.

Du kan få fuldstændige vilkår og oplysninger om Walley Invoice og Overtræk fra følgende links:

Generelle betingelser for fakturering, kontokredit og ratebetaling

Standard europæiske vilkår forbrugerkreditoplysninger

Paytrail

Online betaling sker via Paytrail Oyjs hjemmeside.

Betalinger med Visa, Visa Electron eller MasterCard

Hvis du ønsker at betale med Visa, Visa Electron eller MasterCard, fungerer Jerone kun som markedsfører af produkter og tjenester og leverer også produkterne til køber. Paytrail Oyj er ansvarlig for reklamationer.

Paytrail Oyj fungerer som sælger af produktet for betalinger foretaget med Visa-, Visa Electron- eller MasterCard-kort, og transaktionen oprettes mellem kunden og Paytrail Oyj. Sælger er ansvarlig for alle forpligtelser i forbindelse med transaktionen. Paytrail Oyj er også modtager af betalingen br>Telefon: 0207 181830

Online banker
Paytrail Oy (2122839-7) implementerer i samarbejde med finske banker og kreditinstitutter betalings- og finansieringstjenesten i forbindelse med netbankbetalinger. Paytrail Oyj køber betalingen og afregner den til forretningen. Fra brugerens synspunkt fungerer tjenesten ligesom traditionel online betaling.

VivaWallet

Viva Wallets generelle betalingsbetingelser kan findes her: https://www.vivawallet.com/terms-and-conditions

Postiennakko

På grund af uindløste postordreordrer kontrollerer vi alle tilgængelige oplysninger om kunden inden forsendelse. Ikke-plukkede ordrer medfører ekstra omkostninger for Jerone, så vi forbeholder os retten til at lukke kundekontoen og ikke sælge igen, hvis der er grund til mistanke om, at det er samme kunde. Vi opkræver 14,90 € fra kunden for en uafhentet efterkravsordre.

Nouto

Vælger du afhentning i stedet for forsendelse, kan du komme på vores afhentningslager på hverdage kl mellem 11 og 16. Vi anbefaler at bekræfte vores tilstedeværelse inden ankomst til lageret ved at ringe til kundeservice 0408280202 eller LiveChat. Uden for åbningstiden har vi åbent efter aftale! Vi hjælper dig gerne med at finde den rigtige størrelse på stedet. Produkterne skal afhentes på lageret på Sulapuronkatu 1 P 10, 33700, Tampere.