Virksomhed


Jerone er en 100 % finsk onlinebutik med herretøj, som blev grundlagt i 2010. Vores mission er at tilbyde det bredest mulige udvalg af trendy tøj, sko og tilbehør til mænd. Vi startede med kun at sælge et dusin forskellige tøjstile, men efterhånden som efterspørgslen er vokset, har vi været i stand til at udvide vores udvalg endnu mere! Vi sigter mod konstant at opdatere vores sortiment for at følge med moden og bringe en streetwear-ånd kombineret med en mere klassisk stil til modescenen. Vi er altid interesserede i nye mærker og etiketter, så hvis du savner noget i vores sortiment, så giv os din feedback! Vi er også importør af de fleste af de mærker, vi sælger, så vi har masser af produkter, du ikke finder i de sædvanlige highstreetbutikker.

Jerone blev grundlagt af to unge iværksættere. Indtil 2010 var det frustrerende svært at finde stilfuldt og karakteristisk herretøj i Finland. De butikker, der kaldte sig trendy tøjbutikker, solgte kun ganske få produkter til mænd - endda til højere priser og i det fjerneste hjørne af butikken. Det virkede, som om mænd blev undervurderet som kundegruppe i tøjbranchen. Der var en klar niche for Jerones service og tøj. Efter at have været i branchen i over ti år nu, mener vi også, at vi ved, hvad kunden har brug for i sin online shoppingoplevelse for at være tilfreds. Hurtige leverancer, hurtig kundeservice og en effektiv returproces er derfor også meget vigtige for os på denne side af disken.

Det, der er vigtigt for os i vores onlinebutik, er sikkerhed, pålidelighed og brugervenlighed. Sikkerheden garanteres bl.a. af en meget sikker SSL-forbindelse. Paytrail og Viva Wallet garanterer på den anden side sikker og ubesværet betaling via netbank, kort, Google Pay, Mobilepay og Apple Pay. Vores leveringstid er kun 24 timer på grund af vores indenlandske lager. Derudover tilbyder vi 30 dages returret på alle ordrer afgivet i vores online shop


Team

Butik / Lager


Vores afhentningsbutik i Tampere er åben på hverdage fra 11:00 til 16:00: Sulapuronkatu 1, 33700 Tampere, Finland. I vores butik kan du prøve alle produkter fra vores onlinebutik, før du beslutter dig for at købe. Du kan betale med kort og Walleys faktura.

Hvis du ønsker at kontakte vores kundeservice, kan du sende os en e-mail til: customer-service (at) jerone.fi eller ringe på +358 40 828 0202.
Kontakt os


Iida vil med glæde hjælpe dig med alle samarbejdsproblemer. Kontakt hende venligst på Instagram.