Indenlandsk netbutik. 1 dags leveringstid.

Hættetrøjer

Hættetrøje - den perfekte top til afslappede dage! Vores udvalg omfatter mere tilpassede og løsere modeller, både med og uden tryk. Nogle af hættetrøjerne har lynlås og nogle af hættetrøjerne egner sig godt til sport. Hættetrøjer til mænd er nemme at kombinere med shorts om sommeren og jeans om vinteren!
Hættetrøje - den perfekte top til afslappede dage! Vores udvalg omfatter mere tilpassede og løsere modeller, både med og uden tryk. Nogle af hættetrøjerne har lynlås og nogle af hættetrøjerne egner sig godt til sport. Hættetrøjer til mænd er nemme at kombinere med shorts om sommeren og jeans om vinteren!
Begræns resultaterne
 • Farve
  • Størrelse
   • Fabrikant
    • Pris
     • Skæring
       100 produkt

      MÆnd Hættetrøjer

      En hættetrøje er en skjorte med hætte, normalt lavet af sweatshirtstof. Navnet hættetrøje kommer fra hætten bagpå, som kan trækkes over hovedet for beskyttelse. Hættetrøjen er kendetegnet ved kængurulommen, der findes foran, men hættetrøjen er også lavet i udgaver med lynlås, så de minder mere om en jakke. Hættetrøjers historie går tilbage til begyndelsen af forrige århundrede, men de har kun øget deres popularitet som hverdagstøj siden 70'erne. Selvom hættetrøjer har domineret tøjstile i lang tid, er de kommet for at blive. Så du kan være sikker på, at når du køber en hættetrøje, træffer du et tidløst valg til din garderobe. For et par årtier siden var hættetrøjer mest populære som undertøj og i hiphop-kredse, men nutidens herrehættetrøjer kombineret med sneakers og tætsiddende jeans skaber et meget stilfuldt outfit. En hættetrøje skaber en dejlig afslappet pasform til dit outfit, men holder dig stadig cool og ser godt ud.

      Skab nemt en afslappet og sporty stil ved hjælp af en hættetrøje

      Hættetrøjer til mænd er varme nok alene til kølige sommeraftener og om vinteren under en frakke. Enhver mands garderobe skal have en passende hættetrøje til forskellige formål – både til fitnesscentret og til nattelivet. Vores udvalg omfatter hættetrøjer med og uden lynlås, og typisk har flere hættetrøjer praktiske kængurulommer. Flere hættetrøjer er skåret til, så de passer, og vi anbefaler nøje at overholde de produktspecifikke størrelsesspecifikationer. En hættetrøje er et godt alternativ til det vejr, hvor jakken stadig er for varm.

      Bekymringsfrit valg af outfit på alle årstider

      Hættetrøjer til mænd er alsidige og nemme at kombinere med forskellige yderjakker. Et sikkert valg frem for en hættetrøje er en sort læderjakke eller en afslappet denimjakke. En bomberjakke fungerer også som ledsager til en hættetrøje. Så efter at have handlet hættetrøjer, bør du også tage et kig på vores udvalg af jakker! Den sporty stil kan fuldendes ved at trække i en kasket. Den multifunktionelle hættetrøje er velegnet til at varme op i fitnesscentret, hænge ud i byen og er ellers et godt valg til fritiden. I vores udvalg kan du finde herre hættetrøjer i forskellige farver, med eller uden print. Se vores kollektion og vælg din favorit! Det er altid godt at have en hættetrøje med, fordi den er nem at tage på fx over en t-shirt, hvis vejret bliver koldt.

      JACK & JONES har en masse hættetrøjer i forskellige farver. En sort hættetrøje er altid et sikkert valg, som passer rigtig godt til mange bukser og med næsten alle farver. En sort hættetrøje er god at have på, når du vil klæde dig afslappet, men ikke for meget. Vi har også samme model i turkis, beige, grå, grøn og hvid. En turkis hættetrøje bringer jubel til et outfit, selvom det er et afslappet outfit. En grå hættetrøje passer derimod godt til eksempelvis forskellige farvede collegebukser. Du kan skabe et afslappet look med en grå hættetrøje og grå joggingbukser. En hvid hættetrøje passer godt til for eksempel sorte jeans eller grå joggingbukser. Om sommeren passer alle shorts godt til en hvid hættetrøje. En grøn hættetrøje er god, hvis du gerne vil sætte lidt farve på dit outfit, men ikke for meget. Den beige hættetrøje er en flot og neutral farve, som også passer rigtig godt til sorte jeans eller shorts. Vi har mange mønstrede hættetrøjer. Små mønstre eller logoer giver hættetrøjen et nyt look. Vi har også hættetrøjer med lynlås, som er gode for eksempel om sommeren. Ved at åbne lynlåsen kan du hurtigt føle dig kølig og den er praktisk at tage af, når du bliver overrasket af varmen.