Indenlandsk netbutik. 1 dags leveringstid.

Støvler

Trendy sko fuldender outfittet. Jerones herresko er velegnede til hverdag og sport. Hvis det føles besværligt at vælge en skostørrelse, kan du nemt passe skoene derhjemme, inden du træffer en købsbeslutning eller komme og teste dem direkte på vores lager!
Trendy sko fuldender outfittet. Jerones herresko er velegnede til hverdag og sport. Hvis det føles besværligt at vælge en skostørrelse, kan du nemt passe skoene derhjemme, inden du træffer en købsbeslutning eller komme og teste dem direkte på vores lager!
Begræns resultaterne
 • Farve
  • Størrelse
   • Fabrikant
    • Pris
      19 produkt

     MÆnd Støvler

     Hos Jerone kan du finde herresko til forskellige formål: til sport, fritid og stranden. Denne sæsons must-have sko kan findes hos Jerone! Sko fuldender outfittet, så de skal altid være rene, pæne og intakte. Det første, som mange mennesker ser på, er skoene! Jerones herreudvalg af sko er nøje udvalgt, så de passer til så mange forskellige outfitkombinationer som muligt. Vi investerer i et trendy udvalg af herresko, som du kan se på Instagram med forskellige influencers. I øjeblikket er mere sporty sportssko i trenden, som også kan have farve. Sportiere fritidssko er behagelige på fødderne, og du kan gå længere strækninger i dem. Casual herresko kombineret med casual jeans og en t-shirt er et afslappet ensemble, som du kan bruge til dates, natteliv og byen. Ønsker du en god pasform udover et trendy look fra dine sko, så tag et kig på vores udvalg af herresneakers! Sneakers er en ikonisk sko, som mange vælger. De er velegnede til at gå på ture i udlandet eller til gåture i fritiden. Til fitness og træning anbefaler vi dog at vælge en sportssko beregnet til dem fra for eksempel Ryderwear. Disse er designet specielt til vægtløftning.

     Ikoniske Chelsea-støvler til mænd!

     Udover fritidssko indeholder vores udvalg også de ikoniske Chelsea-støvler til mænd. Fodtøjsmoden til mænd har været den samme i årevis, og Chelsea Boots er ingen undtagelse. Chelsea Boots ser godt ud med jeans, og de mest trendy kan gøre skoene lidt af en gave. Chelsea Boots er ofte lavet af ægte læder, så de holder længe! Disse sko har også ofte en elastisk sektion, så skoene er nemme at tage på. Chelsea støvler kan findes i vores udvalg i både sort og brun. De er også velegnede til Finlands vejrforhold – vådt og blæsende vejr. I byen er en lavere sko som regel nok, men de, der nyder sneen og udenfor gaderne, bør vælge en af vores sko med længere skaft. Sko i Timberland-stil er en god mulighed for dette. Disse sko har som regel en Nubuck overflade, som bør beskyttes med den rigtige slags stoffer inden første brug, så skoen holder sig god i længere tid. En sko med ruskindsoverflade kan ikke tåle vand, medmindre den er godt sprøjtet. I dette tilfælde bliver materialet heller ikke så let ridset, og større snavs kan nemt børstes af.

     Herre fritidssko!

     I fritidssko til mænd er såkaldte strømpemodeller også populære, hvor den øverste del af skoen er lavet i åndbart materiale og de trækkes på som en sok. De er behagelige at have på og ser trendy ud. Normalt har disse også et lidt længere håndtag og en gummisål, der giver fleksibilitet ved hvert skridt. Den gode side af gummisålen er også dens holdbarhed og lethed, skoen føles ikke tung på foden. Mænds skoskab bør indeholde forskellige sko til forskellige situationer og forskellige vejrforhold.

     Herresko til efterår og vinter!

     Til vinter og efterår har vi herrefodtøj med stilk i vores udvalg. Sko med stiletter passer til både efterår og vinter, og farverne kan bruges hele året rundt. Kombiner fx brune sko og en brun uldjakke, så får du et stilrent outfit. Sko gør det nemt at bringe noget sporty eller trendy til et outfit, alt efter hvad din stil er. Jack & Jones herresko er i hovedet på de fleste, fordi der er tænkt over både tidløshed og kommercialitet i dem. Herresko bør ikke koste for meget, og vi ønsker at tilbyde den bedste pris, at alle vil have mulighed for at købe de sko, de kan lide. Men billige herresko betyder ikke ringere kvalitet. Prøv også at kombinere tennissokker til mænd med forskellige sko på en trendy måde! En af vores statement-sokker ser flot ud med let højstammede støvler.

     Herresko til sommer og varmt vejr!

     Flip-flops eller kortærmede Converse til mænd er gode til sommer. Udover flip flops finder du i vores udvalg herresko, der egner sig godt til sommeren. De er et skridt mere stilfulde end flip flops, men stadig et afslappet og nemt valg til sommeren. Pasformen på disse sko kan nemt justeres, så den passer til alle. Til mere formelt brug, såsom med lige bukser, er læder Low-top sko velegnede. Når du vil holde dit outfit trendy, så match farven på skoene med farven på tilbehøret. Under alle omstændigheder bør du være fornuftig, når du kombinerer farver, for eksempel passer brune sko perfekt til blå jakkesæt! Match outfittet med et bælte og sko i samme farve. På denne måde hænger outfittet fint sammen. Hvis det er en mere formel lejlighed, så vælg en butterfly i samme farve. Tag også et kig på vores udvalg af herreskjorter til fest!

     Skoenes farver!

     Farverige sko er også en af hjørnestenene i mange stilikoners garderobeskabe. Røde sko giver en flot kant til outfittet, hvis du kombinerer dem med for eksempel sorte jeans og en sort top. Sorte og hvide sko er et sikkert valg, da de passer til de fleste forskellige outfits. Hvis du vil gå lidt amok med dine sko, så vælg gule sko. I dette tilfælde anbefaler vi at holde resten af outfittet enkelt med hensyn til farver, så skoene får den opmærksomhed, de fortjener.

     Egnede sko til mænd

     Herreskomoden ændrer sig ikke så hurtigt som anden mode. Det er dog værd at tænke over din egen stil og hvad du ønsker af sko, så du ikke foretager impulskøb. Ved at gennemse vores udvalg af jeans kan du se, hvordan hver sko ser ud med forskellige jeans. Det gør købet nemmere, når du ser skoene i brug. At købe sko kan virke akavet uden at passe, så vi tilbyder 30 dage til at passe herresko i dit eget hjem uden nogen tvang til at købe! Det er nemt at returnere og bytte. Vi anbefaler at tjekke størrelsesanbefalingen for hver sko, hvilket gør det nemmere at købe i vores netbutik. De fleste af skoene svarer rigtig godt til den normale størrelse, så du kan så vælge den størrelse du normalt har på. Til vintersko skal du tage højde for behovet for eventuelle uldsokker eller andre tykkere strømper.