Indenlandsk netbutik. 1 dags leveringstid.

Strik

Varme og elegance i samme pakke. En herresweater er velegnet til arbejdstøj såvel som til en date. Sweateren varmer dig, som den er, og er det perfekte valg til lagdeling. En tynd sweater kan bruges på kølige sommeraftener, en tykkere sweater beskytter mod frostgrader. Du kan få ekstra varme ved at vælge en sweater med høj krave.
Varme og elegance i samme pakke. En herresweater er velegnet til arbejdstøj såvel som til en date. Sweateren varmer dig, som den er, og er det perfekte valg til lagdeling. En tynd sweater kan bruges på kølige sommeraftener, en tykkere sweater beskytter mod frostgrader. Du kan få ekstra varme ved at vælge en sweater med høj krave.
Begræns resultaterne
 • Farve
  • Størrelse
   • Fabrikant
    • Pris
     • Skæring
       65 produkt

      MÆnd Strik

      En blød og varmende sweater hører til i enhver mands garderobe. Det er en alsidig beklædningsgenstand, der er nem at kombinere med ethvert outfit. I Jerones udvalg kan du finde stilfulde trøjer og jakker, som vil varme dig op på lange sommeraftener såvel som på kolde, frostklare dage om vinteren. Om efteråret er herretrøjer et godt valg til koldere vejr. Om vinteren holder de dig varm under en frakke, men om foråret går trøjer med lynlås og knapper også godt i stedet for overtræk. I vores udvalg kan du finde meget trendy herrecardigans, trøjer med lynlås og tyndere trøjer.

      En trendy sweater til dig selv eller som gave

      En behagelig sweater føles god at have på og annonceres som egnet til både arbejdsliv og fritid. I vores udvalg kan du finde herretrøjer i mange forskellige smage og stilarter. Med en pæn sweater skaber du et pænt indtryk, og den fungerer som et glimrende outfit til arbejdet og arbejdsdagen. Til gengæld varmer en sweater dig i kold vinterfrost og giver en effektiv beskyttelse mod vinterkulden. Herretrøjer, der kun indeholder bomuld eller uld, er de varmeste og er perfekte til det koldeste vintervejr. Tyndere bomuldstrøjer med en fiberblanding er ikke meget varmere end langærmede, og de er et godt valg selv til en natklub om vinteren. Kombiner en tynd sweater med en skjorte med krave til mænd, og du får en trendy, lidt mere konservativ outfitkombination. Hvis du endnu ikke har brugt en sweater i stedet for en jakke på støvede efterår og forårsaftener, anbefaler vi dig klart at prøve det! Se vores udvalg, find en sweater, der passer til din stil, og du vil se godt ud året rundt!

      Der er mange stilarter af mænds sweatere

      Rigtig mange mænd bærer trøjer uanset alder og stil, og det er ikke så mærkeligt, de er virkelig stilfulde og praktiske for mange smage. Du kan få en rigtig fornem stil fra en sweater, for eksempel ved at kombinere den med chinos eller bomuldsbukser. Den fornemme stil får dig til at se smart og cool ud med sweateren, og den passer godt til voksen smag. Ønsker du et mere afslappet og ungdommeligt look fra sweateren, anbefaler vi at kombinere sweateren med vores jeans. Vil du have endnu mere finesse i dit daglige look, anbefaler vi at prøve en rullekravetrøje. Det skaber et virkelig klassisk og pænt outfit til bæreren. På plussiden er det stadig dejligt varmt!

      Herresweater er et sikkert valg

      Datoen nærmer sig, og du ved ikke, hvad du skal have på? Sweatere redder dagen! En sweater giver en mand et afslappet og venligt indtryk. En herresweater er det perfekte valg, for eksempel til en efterårsdate på en cafe eller til afslappede drinks i skumringen. Valget af sweater er også påvirket af tøjets komfort. Så vælg en sweater, der er behagelig at have på og ikke klør. Manchetterne og fornedene på mange herretrøjer er udstyret med elastiske elastikker, som øger trøjens bærekomfort og holder trøjens kant på plads, selv når man bevæger sig, så det ikke gør ondt, selvom kaffen ender på en by gå. Valget af størrelse påvirker også trøjens komfort. Du kan altid komme og passe trøjen på stedet, og vores produkter har Størrelsesanbefalinger på, om størrelsen kan justeres til en mindre eller større størrelse. At klæde sig godt på er vigtigt for at skabe et godt førstehåndsindtryk, og et enkelt påklædningstip, der også fungerer med strik, vil række langt! Sæt en lys sweater sammen med mørkere bukser for at skabe en flot kontrast i dit dateoutfit. Det samme gælder den anden vej rundt, kombiner en mørk sweater med lyse herrebukser og du er klar til at charmere din date!