Indenlandsk netbutik. 1 dags leveringstid.

Lange ærmer

Vores langærmede skjorter har et bredt udvalg af trøjer, langærmet bomuld, lettere trøjer, ternede skjorter og sweatshirts. Om sommeren kan du kombinere shorts med lange ærmer og smøg ærmerne op! I koldere vejr anbefaler vi at kombinere for eksempel sorte eller blå jeans fra vores udvalg!
Vores langærmede skjorter har et bredt udvalg af trøjer, langærmet bomuld, lettere trøjer, ternede skjorter og sweatshirts. Om sommeren kan du kombinere shorts med lange ærmer og smøg ærmerne op! I koldere vejr anbefaler vi at kombinere for eksempel sorte eller blå jeans fra vores udvalg!
Begræns resultaterne
 • Farve
  • Størrelse
   • Fabrikant
    • Pris
     • Skæring
       103 produkt

      MÆnd Lange ærmer

      I de langærmede herreskjorter, vi sælger, kan du finde et bredt udvalg af modeller. Nogle af skjorterne indeholder et print, og i nogle skabes elegancen af produktets farve eller snit. Lange ærmer er en praktisk mulighed under en frakke om vinteren, men på køligere sommerdage erstatter stilfulde lange ærmer herre en let jakke. Den langærmede skjorte er nem at kombinere med en stilfuld blazer og fastholdte herrejeans. I vores brede udvalg kan du nemt finde de langærmede du kan lide ved at indsnævre søgeresultaterne efter størrelse, farve og mærke. Vi anbefaler at følge størrelsesanbefalingerne og materialet, fordi lange ærmer, der indeholder elastan, er stramme, og vi anbefaler at tage en størrelse større. Smøg ærmerne op i varmen og kombiner med herre chinos fra vores udvalg! Lange ærmer er et musthave produkt i garderobeskabet, som er nemt at tage på hver dag!

      Charme med et tidløst og sikkert valg

      Leder du efter en multifunktionel og helårsløsning, der er en fryd for øjet og nem at kombinere med dine yndlingsbukser? Jerone tilbyder dig et stort udvalg af langærmede herreskjorter og stilfulde påklædningstips til forskellige forhold! Hvis du stadig ikke kan finde en afslappet og varmende top eller en frisk træningsskjorte i dit skab, så tjek vores udvalg ud, og du vil helt sikkert finde den!

      Casual og alsidige skjorter, der passer til din stil

      I vores brede udvalg kan du nemt finde de langærmede du kan lide ved at indsnævre søgeresultaterne efter størrelse, farve og mærke. Uanset om du har en behersket monokrom model eller en mere dristig printmodel på din indkøbsliste, vil du helt sikkert finde en mulighed, der passer til din stil. Vi anbefaler at følge størrelsesanbefalingerne og materialet, fordi lange ærmer, der indeholder elastan, er stramme, og vi anbefaler at tage en størrelse større. Smøg ærmerne op i varmen og kombiner med herre chinos fra vores udvalg, eller smid en rotte på skulderen på efterårsaftenerne og kombiner med fede jeans! Lange ærmer er et musthave produkt i garderobeskabet, som er nemt at tage på hver dag!

      Også i en fornem stil

      Vi har også rullekravemodeller til mænds lange ærmer. En rullekrave passer godt til klassiske bukser, for eksempel chinos eller bomuldsbukser. Ved at kombinere disse får du en langærmet skjorte, der er det rigtige valg til et hyggeligere møde, som en fest eller en date. Vores anbefaling til at kombinere en rullekrave er at vælge mørkere bukser med en lys top og lysere underdel med en mørk top. Hvis valget er for svært, kan du heldigvis finde begge dele hos os, og du kan samle begge muligheder i din garderobe! Langærmede mænds skjorter er nu let ved hånden. Vi har også et udvalg af trendy jeans og chinos, som du nemt kan kombinere både casual og mere festlige langærmede skjorter med.