Indenlandsk netbutik. 1 dags leveringstid.

Selskab

Takeaway butik åben MAN - FRE 11:00 - 16:00 . Uden for åbningstid efter aftale!

Kontakt os her
Tlf. +358408280202 (man-fre 11.00-16.00, dato/ppm.)

Når du kontakter os, anbefaler vi primært at bruge kontaktsystemet nederst til højre på den side, du bruger. Vi besvarer henvendelser indsendt gennem det, som udgangspunkt inden for en dag, medmindre vi er online, men i hastesager kan du altid kontakte os på telefon!


SAMARBEJDE MED JERONE?
Vi samarbejder gerne med influencers.

Markedsføring og samarbejder: kundeservice (at) jerone.fi

Tekniske kontakter: support (ät) jerone.com


JERONES BAGGRUND

Jerone er en 100 % finsk familievirksomhed i tøjbranchen, som blev grundlagt i 2010. Vores forretningsidé er at tilbyde det bredest mulige udvalg af trendy tøj samt sko og accessories til mænd. Vi stræber efter at forny vores udvalg og fornyer os konstant med mode. Vi er interesserede i nye mærker og mærker, så hvis du savner noget i vores udvalg, så send os feedback! Til de fleste af de mærker vi sælger, har vi også en importør. Vi tilføjer dagligt nyheder til vores sider, som vi også informerer om på vores Facebook-sider og Instagram.

Jerone blev startet af to unge iværksættere. Samtidig var det frustrerende svært at finde stilfuldt og karakteristisk herretøj overalt i Finland indtil 2010. Selv butikker, der kalder sig trendy tøjbutikker, solgte kun få produkter til mænd - endda til en højere pris og i det bagerste hjørne af butikken . Det så ud til, at mænd blev undervurderet som kundegruppe i tøjbranchen. Der var en klar markedsniche for Jerones service og tøj. Med mere end ti års erfaring i branchen tror vi også på, at vi ved, hvad kunden kræver af sin nethandel for at blive tilfreds. Hurtige leveringer, hurtig kundeservice og en fungerende returproces er også meget vigtigt for os på denne side af skranken.

Jerone er dog stadig i vækstfasen, og driften udvikles løbende. Vi er kommet godt fra start, og rejsen vil fortsætte herfra, takket være dine fantastiske kunder!