Indenlandsk netbutik. 1 dags leveringstid.

Skjorter med krave

Stilfulde skjorter med krave til mænd til fester, kontorarbejde eller dates! Tidløse skjorter med krave er hjørnestenen i din garderobe, som du vil have glæde af i årevis, hvis du passer godt på dem. De fleste af vores kraveskjorter indeholder elastan, som giver kraveskjorten en god pasform, bedre bærekomfort og et snit, der fremhæver kroppen.
Stilfulde skjorter med krave til mænd til fester, kontorarbejde eller dates! Tidløse skjorter med krave er hjørnestenen i din garderobe, som du vil have glæde af i årevis, hvis du passer godt på dem. De fleste af vores kraveskjorter indeholder elastan, som giver kraveskjorten en god pasform, bedre bærekomfort og et snit, der fremhæver kroppen.
Begræns resultaterne
 • Farve
  • Størrelse
   • Fabrikant
    • Pris
     • Skæring
       44 produkt

      MÆnd Skjorter med krave

      En skjorte med krave er en klassisk herrebeklædning , der redder en hurtig hverdagsmorgen. En tidløst stilfuld skjorte med krave er velegnet til alle situationer, både hverdag og fest. Du kan definere tøjets afslappethed eller formalitet ved at ændre farven og mønstrene på kraven og ved at prøve det med forskellige bukser og jakker. I vores udvalg kan du finde herreskjorter fra lys til mørk og fra monokrom til print. En ensfarvet herreskjorte er velegnet til kontorarbejde, men også til hverdag. De modigste kan også iføre sig en skjorte med trykkrave, som er særdeles velegnet til mere uformelle lejligheder og især til nattelivet. En pæn skjorte med krave er et nemt valg uanset årstiden. Til varme sommerdage kan du også vælge en kortærmet skjorte med krave.

      Grundsøjlen i en funktionel garderobe

      En skjorte med hvid krave til mænd er et produkt, der bør findes i enhver mands garderobe. Skjorter med krave, der bruges vinteren igennem, bliver som regel mørkere, men vi synes, man altid kan have farve, også i form af et print. De mest vovede kan vælge en skjorte med et mønster eller en mere speciel farve, mens de mere konservative kommodere tager en ensfarvet skjorte på eller for eksempel en stribet udgave af en kraveskjorte. Du vil helt sikkert få et stilfuldt outfit ved at kombinere skjorten med krave med chinos eller underspillede jeans, eller bære den under en herresweater eller cardigan. Når du vælger en skjorte med krave, er pasform og komfort vigtigt. En perfekt kraveskjorte sidder godt og er nem og behagelig at bevæge sig i. Størrelsen på skjortekraven påvirker pasformen. En god huskeregel her er, at der skal være to fingre mellem kraven og halsen, når skjorten er knappet helt op. Denne regel gælder også, når de øverste knapper er åbne. Kraven skal ikke sidde stramt om brystet, men den må heller ikke være for løs. En velsiddende skjorte med krave føles god at have på og ser stilfuld ud! Husk, at du altid kan returnere eller bytte varen, så du ikke skal stresse med at vælge den rigtige størrelse. Det er stadig godt at læse størrelsesanbefalingerne.

      Skjorter med krave bringer friskhed til mange stilarter

      Er du fan af store og klare gitter? Eller fan af mere beherskede nuancer og prints? Vi har skjorter med krave til mænd til mange smage. Som mønstre kan du vælge firkanter, striber eller endda camoprint! Vores udvalg ændrer sig, men du kan altid finde fede mønstre til skjorter med krave! En velskåret kraveskjorte er et must-have til festlige lejligheder og ofte også til mange arbejdssituationer. Enhver mand bør eje mindst én klassisk hvid skjorte, som i forskellige modeller og lavet af forskellige materialer er velegnet til arbejde såvel som til en afslappet aften ude eller for eksempel et bryllup. Kraveskjorterne har lyse, glødende toner på overfladen, som du styrker endnu mere med mørke bukser. Med dette outfit vil du helt sikkert vende hovederne på gaden og for eksempel til aftenfesterne. Hvis du lever efter mere beherskede toner, tjener klassiske og underspillede toner som dens stilfulde forstærkere. Et strejf af varme toner giver en fin kontrast til forretningsmandens karismatiske helhed.

      Selv til koldt vejr

      Det kan blive køligt uden en jakke med en skjorte med krave. Så sørg for at have en funktionel jakke i din garderobe til en skjorte med krave. Det er nemt, for en kraveskjorte er virkelig nem at kombinere med andet tøj og for eksempel er en kraveskjorte kombineret med en denimjakke vores personlige favorit. Hvis du ikke er fan af denimjakker, så fortvivl ikke! Vi har også masser af andre jakker, der får dig til at rokke i din kraveskjorte. Så tjek også jakkerne i vores kollektion.